Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HAMACHI]PodMinecraftem

BFHPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Serwer czynny 8:00-20:00

Sieć:PodMinecraftem22,PodMinecraftem22-2

Hasło:123456

Admini:koszykasz19,kasztan12

Trwa nabór do ekipy.Na serwerze są pluginy takie jak:WorldEdit,WorldGuard,MagicCarpet,CraftBook,iConomy i wiele wiele innych!

Serdecznie zapraszamy do gry

Edytowane przez BFHPlayer
Opublikowano

po 1.Koleś spamuje bo zrobił drugie konto poto żeby opinie dodać.po 2 HA czyli ja znam więcej komendy niż ty.Po 3. Nie cofam wszystkiego bo cofka była.!po 4 To ty spamujesz!.po 5 Potrafie ale to też twoja w tym głowa żeby nie podpalali ja mnie niema.To ty tu jesteś nieogarnięty bo zamiast pilnować serwa ty se tunelek robisz.

Opublikowano (edytowane)

Wchodzę na serwer, zaczynam bić dirt, admin mnie gdzieś teleportuję. Ja mówię 'Co ty robisz' to mnie gość wyrzucił. Weszłem jeszcze raz to zaraz admini zaczęli mnie wyzywać od tępych dzieci. Ja sobie tylko stałem i słuchałem. I nagle mnie zbanowali. Weźcie to usuńcie w ogóle coś powiesz to od razu Cię wyzywają i banują. Weźcie się kurwa dzieci w garść i grajcie sobie z kolegami i ich banujcie, bo w waszym wieku taka zabawa przyniesie na pewno dużą frajdę. Pozdro.

Edytowane przez jasnygwint
Opublikowano

Ludzie prawda jest taka:Że jak 36kuba zacytował kolegę z tego tematu który dostał bana na start to nie dostał bana na tym serwerze na który miał wbić tylko na serwerze admina kasztan12 na jego własnym serwerze podczas kręcenia filmu.Po 2 36uba napisał:TooManyItems wszystko ułatwia.Koleś TooManyItems zastępuje jedną komnde-/give i to dobrze że ułatwia grę bo jak bym tego nie miał to byś zaś napisał że HA nie wie nawet co to TMI.po 3 ubeq ma więcej lat niż ty gówniarzu!Ty Dr nie dostaniesz unbana nigdy ale ci co dostali do mówić nicki to odbanuje.A i Dr znowu spamuje kontami bo konto założone 7 minut temu skąd miało by wiedzieć że temat ma być do zamknięcia?!To tyle z mojej strony

//Skoro temat zaczął służyć do wzajemnych wyzwisk, zamiast publikacji serwera, zostaje zamknięty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...